top of page
plakat.jpeg

WHAT THE
FUCK
IS THE MEANING
?

TILGÆNGELIGHED

En af de grundlæggende intentioner bag Den Hvide Kube anses for at være et ønske om at gøre den unikke kunst mere udbredt med denne platform.

 

Der ses ofte uforløst værdi indenfor kunsterhvervet, hvilket i høj grad ikke et spørgsmål om talent, men nærmere en effekt af en lav grad af tilgængelighed

KULTUR

Den Hvide Kube udspringer overordnet ud fra tre grundlæggende værdier og missioner. For det første ud fra en interesse om at styrke og bevare den danske kunst-kultur. Den Hvide Kube er nemlig hundred procent investeret i troen på kunstens overlevelse. 

ERHVERV

Den Hvide Kube vil gerne give flere kunstnere en højere stemme, samt bidrage til at kunstnere får flere muligheder indenfor feltet. I kunstverdenen er der rigtigt meget der går ubemærket hen, men heldigvis er det gode ved erhvervet, at der altid er plads til at gro.

 

Den Hvide Kube går meget ind for at finde en portion kunstnere, der mangler et kickstart, så kunsten kan blive yderligere markedsført og værdsat uden højre omkostninger for kunstneren. Derfor ikke sagt at nogle kunstnere på platformen ikke allerede vil være godt etableret i højere eller mindre grad

bottom of page