KONCEPT

KULTUR

Ideen udspringer ud fra tre grundlæggende værdier og missioner. For det første ud fra en interesse om at styrke og bevare den danske kunst kultur. Den Hvide Kube er nemlig hundred procent investeret i troen på kunstens overlevelse. 

 

ERHVERVET

Den Hvide Kube vil gerne give flere kunstnere en højere stemme, og flere muligheder indenfor feltet. Inden for kunstverdenen er der rigtigt meget der går ubemærket hen, men heldigvis er det gode ved erhvervet, at der altid er plads til at gro.

 

Den Hvide Kube går meget ind for at finde en stor portion kunstnere, der mangler et kickstart, så kunsten kan blive yderligere markedsført og værdsat uden højre omkostninger for kunstneren. Derfor ikke sagt at nogle kunstnere på platformen ikke allerede vil være godt etableret i højere eller mindre grad

TILGÆNGELIGHED

Intentionen med galleriet at gøre unikt kunst let tilgængeligt for alle med denne platform

Der ses ofte uforløst værdi indenfor kunsterhvervet hvilket i høj grad ikke et spørgsmål om talent, men nærmere en effekt af en lav grad af tilgængelighed

logo-ikon-black.jpg

HVAD ER ET ONLINE GALLERI

Der er forbundet klare fordele ved at være et online galleri, hvilket blandt andet gælder at galleriet kan rumme et ubestemt antal værker. 

 

Ofte ses der at gallerier vælger værker med høj salgsværdi, før at kvadratmeter og omkostningsprocent kan gå hånd i hånd. Den Hvide Kube tror på, at en "lav" pris, som noget af kunsten der vil blive udstillet har, ikke går hånd i hånd med kvalitet, eller graden håndværksmæssige færdigheder. Derfor ser man høj diversitet af priser på platformen, hvormed kunstnere er udvalgt efter kunstnerisk værdi og originalitet.

Den mest normale måde at finde nyt kunst på, er stadigvæk at tage i et fysisk galleri, og opleve værkerne i virkeligheden. Fordelen ved dette er at man ser, de specifikke farver og nuancer i en anden content, inden evt. køb. Dermed kan det for mange være skræmmende at kigge og købe malerier online, fordi det altid har været normen at se kunst i virkeligheden inden køb. Derfor vil der være en funktion på hjemmesiden, hvormed man kan lave aftale om at mødes med kunstner og se værket, hvis man mangler det sidste skub, før man er sikker i sin investering.